LABISAN med


este o cremă specială pentru buze pentru a preveni şi a trata leziuni herpetice şi incendiu gheţar. Labisan® med protejează buzele D-voastra de lumina puternică a soarelui, actionează antiseptic si promovează o vindecare mai rapidă de leziuni herpetice.


Declanşator pentru blistere de febra este virusul herpes simplex, care se retrage după infecţie în ganglionii nervosi şi devine din nou activ la stres (efort fizic, radiaţii ultraviolete puternice) sau un sistem imunitar slăbit si duce din nou la aparitia blisterelor de febra. Cine a fost deja odata infectat prin atingere sau sarutul unui blister cu virusul acesta, va avea de suferit repetat de blistere de febra mici si enervante. Prin urmare este deosebit de important de a aplica crema subtire pe zona gurii sensibile la timp si de mai multe ori pe zi, astfel sa nu ii ramana virusului nici o şansă.


crema este oferita in culoarea roz (culoarea pielei).


La primul semn a unui blister de febra se pune imediat putina crema si se repeta de 4-6 ori pe zi.


Este un produs înregistrat în Austria şi, prin urmare, disponibil numai în farmacii (fara reteta) şi magazinele de specialitate.Despre efect şi efecte secundare cititi prospectul sau intrebati medicul sau farmacistul.

Romanian